Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

ACTINICA DAYLONG LOTION SPF50+, ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, 80ML

Ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία από την ευρέως φάσματος UV ακτινοβολία, ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος λόγω της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 28074
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
20,27€
Η Actinica Lotion είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία από την ευρέως φάσματος UV ακτινοβολία.
Έχει αναπτυχθεί ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλους να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος λόγω της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Το ιατροτεχνολογικό προϊόν Actinica Lotion κατασκευάζεται στην Ελβετία από τη Spirig Pharma, μια εταιρεία της Galderma, έτσι ώστε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για προϊόν υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας, με μια σειρά από σημαντικά προηγμένα χαρακτηριστικά, ως εξής:

Η Actinica Lotion περιέχει ένα συνδυασμό σύγχρονων φωτοσταθερών φίλτρων UV, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ακτινοβολίας UV την οποία απορροφούν, αντανακλούν και διασκορπίζουν. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην προστασία τόσο από την UVB όσο και από την UVA ακτινοβολία.
Οι προδιαγραφές για την Actinica Lotion είναι διαφορετικές από αυτές που ισχύουν για τα καλλυντικά προϊόντα. Ωστόσο, το επίπεδο προστασίας UV της Actinica Lotion έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα καλλυντικά αντηλιακά: τα επίπεδο προστασίας από την UVB και την UVA εντάσσεται στην υψηλότερη κατηγορία, «πολύ υψηλή UV προστασία».
Η Actinica Lotion διαθέτει επιπλέον ενυδατικές ιδιότητες για να βοηθήσει στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Δεδομένου ότι δεν περιέχει άρωμα ή γαλακτωματοποιητές PEG, εξασφαλίζει ότι η λιποσωμική λοσιόν είναι καλά ανεκτή κατάλληλη και άνετη για όλους τους τύπους δέρματος.
Εύκολη και άνετη εφαρμογή - ο μοναδικός δοσομετρητής σας βοηθά να εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα Actinica Lotion στο δέρμα σας.
Το αντιηλιακό προϊόν Actinica Lotion είναι το μόνο που συνδυάζει τη λιποσωμική δράση με τα ευρέως φάσματος φωτοσταθερά φίλτρα οργανικά Tinosorb S και M
Η πρώτη σειρά αντιηλιακών με λιποσωμική τεχνολογία που στοχεύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας

Η λιποσωμική τεχνολογία

Το λιπόσωμα είναι σφαιρική κλειστή δομή με εξειδικευμένη σύνθεση η οποία του επιτρέπει να δεσμεύει συγκεκριμένες δραστικές ουσίες και στη συνέχεια να τις μεταφέρει στους ιστούς-στόχους.

Το Actinica Lotion είναι το μοναδικό αντιηλιακό που κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει δραστικά τον κίνδυνο εκδήλωσης μη μελανωματικών καρκίνων του δέρματος (NMSCs)

Οδηγίες Χρήσης του Daylong Actinica Lotion SPF50+

Για βέλτιστη προφύλαξη, το Actinica Lotion εφαρμόζεται σε περιοχές του δέρματος 20 λεπτά πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και πριν την εφαρμογή άλλων καλλυντικών προϊόντων.

Να μην έρχεται σε άμεση επαφή με την περιοχή των οφθαλμών.

Κατάλληλο για:

δερματικές μικροεπεμβάσεις
laser
φωτοδερματίτιδες-πολύμορφο φωτοεξάνθημα
σπίλοι
κλινικά αποδεδειγμένη πρόληψη των NMSCs (μη μελανωματικοί καρκίνοι)
ευαίσθητα δέρματα
ακραίες συνθήκες έκθεσης στον ήλιο (σκι, θαλάσσια σπορ, πολύωρη έκθεση λόγω επαγγέλματος)
ανοσοκατασταλτική αγωγή μετά από μεταμόσχευση οργάνου
αγωγή για ρευματικές ή χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους
ηπατίτιδα B & C, HIV
οικογενειακό ιστορικό δερματικού καρκίνου
ακτινική υπερκεράτωση
ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα
εγκαύματα
πρόσφατες ουλές
πρόληψη φαρμακευτικής φωτοευαισθησίας
ανοιχτοί φωτότυποι
ατοπική δερματίτιδα
ερυθηματώδης λύκος
μελαγχρωματικές κηλίδες
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Δείκτης Προστασίας +50
Τύπος Δέρματος Ευαίσθητη
Χρώμα Όχι
Υφή Λεπτόρευστη
Ηλικία Όλες οι Ηλικίες
Με βάση την επιλογή σας, ενδέχεται να ενδιαφέρει τα ακόλουθα στοιχεία: