Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται πριν ή κατά τη παράδοση των προϊόντων, με έναν από τους κατωτέρω αναφερόμενους τρόπους :

 

i) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση – παραλαβή του προϊόντος (Έξοδα Αντικαταβολής 1,99€).

Το ποσό για την εξόφληση της παραγγελίας καταβάλλεται στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή του προϊόντος.

Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται έναντι χρέωσης και μόνο για αποστολές προϊόντων στην Ελλάδα

 

ii) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος

Στο σχετικό καταθετήριο ως αιτιολογία θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας, που σας έχουμε στείλει.

Η κατάθεση των χρημάτων και η πίστωση του λογαριασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα πρέπει να γίνει εντός προθεσμίας τριών ημερών από την λήψη από εσάς του email επιβεβαίωσης παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση ακυρώνεται αυτόματα.

Το iban του τραπεζικού λογαριασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι το GR19 0260 0530 0007 2020 0904 663.

Ως δικαιούχος των ανωτέρω τραπεζικών λογαριασμών εμφανίζεται η κ Μουστάκα Ζωή.

Τυχόν χρεώσεις και έξοδα χρηματικής μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα – πελάτη. Εφόσον επιλέγετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταφορά του ποσού από την τράπεζα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό σας σε διαφορετική τράπεζα, επιλέγετε υποχρεωτικά να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα και των δύο τραπεζών, σε αντίθετη περίπτωση η συναλλαγή σας δεν εκτελείται.

 

iii) Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Γίνονται δεκτοί όλοι οι τύποι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard κλπ)

Ασφαλές περιβάλλον καταχώρισης των στοιχείων της κάρτας σας.

Το σύστημα δόσεων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δέχεται δόσεις από όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη στις παραγγελίες που γίνονται τηλεφωνικώς.

 

ivEverypay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

 

v) Paypal

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών paypal.

 

vi) Με μετρητά / πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα στον Γέρακα Αττικής και επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως αριθμός 26 (ΤΚ 15344).

Θα πρέπει να προσέλθετε στο φυσικό μας κατάστημα αφού προηγουμένως λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.