Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

Όροι επιστροφών

i)  Δικαίωμα υπαναχώρησης : Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων, και πάντα υπό τον όρο ότι θα πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, που αναφέρονται κατωτέρω. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε να ενημερώσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από μία σύμβαση με μία ξεκάθαρη σχετική δήλωση η οποία θα μας σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@pharmacymall.gr ή με ταχυδρομείο στην  ταχυδρομική μας διεύθυνση Εθνικης Αντιστασεως 26 Γερακας 15344 Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχθεί την υπαναχώρηση σας και την επιστροφή των προϊόντων.

ii) Στην περίπτωση υπαναχώρησης σας από την σύμβαση

α) εσείς θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης σας να υπαναχωρήσετε. Σε περίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος δεν γίνει εντός της ανωτέρω προθεσμίας το ηλεκτρονικό κατάστημα μας έχει δικαίωμα να μην δεχθεί την επιστροφή του προϊόντος και

β) εμείς θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία των προϊόντων, εκτός των εξόδων αποστολής και παράδοσης με τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε. Σε κάθε περίπτωση δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου μας επιστραφούν και λάβουμε πίσω τα προϊόντα ή μέχρις ότου μας παρέσχετε επαρκείς αποδείξεις ότι στείλατε τα προϊόντα πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.  

Σε περίπτωση λάθους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν τόσο στην αξία του προϊόντος όσο και στα έξοδα αποστολής.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει απαραιτήτως να μας δηλώσετε την τράπεζα και τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση των χρημάτων, τον δικαιούχο του λογαριασμού και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά η επιστροφή. Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής σας κάρτας.

iii) Δεν επιστρέφονται

α) προϊόντα τα οποία μπορεί να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα

β) τα βρεφικά γάλατα και τα είδη βρεφικής διατροφής για λόγους ασφαλείας και ποιότητας

γ) προϊόντα τα οποία ήταν σφραγισμένα και έχουν αποσφραγιστεί

δ) σφραγισμένα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής

ε)  προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα

στ) προϊόντα, τα οποία μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία

ζ) προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή των οποίων η αρχική συσκευασία έχει αλλοιωθεί

iv) απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντος είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης / δελτίο αποστολής). 

v) σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πώλησης, η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνεται με δελτίο αποστολής.

vi) οι επιστροφές των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο, τα δε προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε κουτί (όχι σε φάκελο ή σε άλλου είδους συσκευασία) έτσι ώστε να μην καταστρέφονται. Σε περίπτωση που η ευθύνη βαρύνει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας η επιστροφή θα γίνεται με χρέωση παραλήπτη με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και ACS.  Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει στην διεύθυνση Εθνικης Αντιστασεως 26 Γερακας 15344

Έχετε επίσης την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν φέρνοντας το στο φυσικό μας κατάστημα στον Γέρακα Αττικής και επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως αριθμός 26 (ΤΚ 15344). Κατόπιν σχετικού ελέγχου και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις επιστροφής γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας. 

vii) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, η αντικατάσταση γίνεται σε συνεννόηση με την εταιρεία του προϊόντος.

 

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραιτήτως να προηγηθεί επικοινωνία και συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος μας στο τηλέφωνο 2106617976 (καθημερινά από 09:00 εώς 17:00) ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@pharmacymall.gr, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές.

 

viii) Ακύρωση παραγγελίας : Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς κάποια επιβάρυνση, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pharmacymall.gr στο οποίο θα αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και την δήλωση ακύρωσης της παραγγελίας. Εφόσον συντρέχουν οι ανωτέρω προϋποθέσεις θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί.