Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

AOSEPT PLUS ΜΕ ΘΗΚΗ ΦΑΚΩΝ 360ML

Για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109102
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
14,40€
Το σύστημα AOSEPT PLUS αποτελείτε απο το διάλυμα καθαρισμού και απολύμανσης AOSEPT PLUS και τη θήκη AOSEPT PLUS με τα καλαθάκια των φακών και το δίσκο εξουδετέρωσης.

Το AOSEPT PLUS είναι ένα υδατώδες διάλυμα χωρίς συντηρητικά που περιέχει: hydrogen peroxide 3%, phosphonic acid (σταθεροποιητής), sodium chloride, phosphate (ρυθμιστικό σύστημα), poloxamer (επιφανειοδραστικό).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το AOSEPT PLUS είναι για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης.Το υπεροξείδιο του υδρογόνου και το επιφαωειοδραστικό poloxamer απολύμαινουν και καθαρίζουν τους φακούς.Ο καταλύτης διασπά το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε νερό και οξυγόνο,παράγοντας έτσι ένα διάλυμα στείρου φυσιολογικού όρου.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ AOSEPT PLUS.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

-Πλύνετε τα χέρια σας και σκουπίστε τα με μια καθαρή πετσέτα.

-Ανοίξτε το καπάκι με την ένδειξη L και τοποθετήστε τον αριστερό φακό πάνω στο θόλο.Κλείστε το καπάκι φροντίζοντας να μην πιαστεί ο φακός.Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τον δεξιό φακό τοποθετώντας τον στο θόλο με την ένδειξη R.

-Γεμίστε τη θήκη με το διάλυμα AOSEPT PLUS μέχρι την ενδεικτική τιμή.

-Αφήστε τους φακούς μέσα για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΩΡΕΣ.

-ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ AOSEPT PLUS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ