Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

BACTEFLORA CRANBERRY 10CAPS - Συμπλήρωμα για την υγεία του εντέρου & του ουροποιητικού 10 κάψουλες

Bacteflora Cranberry για προφύλαξη από ουρολοιμώξεις με προβιοτικά, πρεβιοτικά, μεταβιοτικά και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109446
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
8,21€
Olonea Bacteflora Cranberry για προφύλαξη από ουρολοιμώξεις με προβιοτικά, πρεβιοτικά, μεταβιοτικά και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry.
Πρωτοποριακή σύνθεση με 15 στελέχη προβιοτικών, 20 δις ανά κάψουλα, πρεβιοτικά ξυλοολιγοσακχαρίτες PreticX™, 5 μεταβιοτικά στελέχη και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Αnthocran® Phytosome®.

Το bacteflora® CRANBERRY είναι ειδικά σχεδιασμένο*:

    για την προστασία του εντερικού μικροβιώματος
    για την προστασία του ουροποιητικού συστήματος
    για την πρόληψη από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις
    για την πρόληψη από μυκητιάσεις
    για την περίοδο λήψης αντιβίωσης έναντι λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος

Συνδυασμός υψηλού πληθυσμού ζωντανών βακτηριακών στελεχών, πρεβιοτικών και θερμικά απενεργοποιημένων βακτηριακών στελεχών σε κατάλληλες αναλογίες, συμβατότητα και συνεργική δράση με στόχο την διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος. Σε κάψουλες αργής αποδέσμευσης EMBOCAPS® AP για αργή απελευθέρωση των δραστικών συστατικών και ασφαλή τους μετακίνηση στον εντερικό σωλήνα.

Καινοτόμος μέθοδος μικροενκαψούλωσης τεσσάρων στρωμάτων για αποτελεσματική προστασία των προβιοτικών και σταθερότητα έως την ημερομηνία λήξης.
Στελέχη προβιοτικών από τη φύση τους ανθεκτικά στα οξέα του στομάχου, τα χολικά άλατα και τα παγκρεατικά ένζυμα.
Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και συμβάλλουν στην ομαλή ανοσολογική και φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού.

Το φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Αnthocran® Phytosome® συνδυάζει τα οφέλη του εκχυλίσματος κράνμπερι με την καινοτόμο φυτοσωμιακή τεχνολογία Phytosome® για 100% μεταφορά των δραστικών ουσιών στους ιστούς στόχους. Το Anthocran® Phytosome® είναι 4 φορές πιο αποτελεσματικό από άλλα εκχυλίσματα κράνμπερι για δράση με μια μόνο κάψουλα.
Συσκευασία Activ-vial για αποτελεσματική προστασία των ευαίσθητων μικροοργανισμών και άλλων συστατικών του προϊόντος. Οι περιέκτες Activ-vial αποτελούν το πιο ασφαλές μέσο αποθήκευσης συστατικών που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και υψηλές θερμοκρασίες.

Κατάλληλο για όλους
Χωρίς: συντηρητικά, λακτόζη, λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα
Κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή
Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ανά κάψουλα

15 Βακτηριακά στελέχη

1. Bifidobacterium lactis
2. Bifidobacterium breve
3. Lactobacillus johnsonii
4. Lactobacillus plantarum
5. Lactobacillus rhamnosus
6. Lactobacillus casei
7. Lactobacillus salivarius
8. Lactobacillus reuteri
9. Lactobacillus gasseri
10. Lactobacillus helveticus
11. Lactobacillus bulgaricus
12. Lactobacillus fermentum
13. Lactobacillus acidophilus
14. Bacillus subtilis
15. Bacillus coagulans
 20 δισεκατομμύρια
20x109 CFU

5 Θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά στελέχη

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus acidophilus
500 εκατομμύρια
500x106 βακτηριακά κύτταρα
PreticX™: Ξυλοολιγοσακχαρίτες  100 mg
Φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Anthocran® Phytosome®  120 mg

ΧΡΗΣΗ

1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, διαιτολόγου ή φαρμακοποιού σας. Να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών από τα αντιβιοτικά.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Όπως όλα τα σκευάσματα της OLONEA®, το παρόν συμπλήρωμα διατροφής παρασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ζώντα βακτηριακά στελέχη, θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά στελέχη, ξυλοολιγοσακχαρίτες, φυτοσωμιακό εκχύλισμα κράνμπερι, σκόνη μπαμπού, κυτταρίνη, κάψουλα φυτικής προέλευσης (HPMC).

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 12240/30-01-2024