Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

BACTEFLORA CRANBERRY 30CAPS - Συμπλήρωμα για την υγεία του εντέρου & του ουροποιητικού 30 κάψουλες

Bacteflora Cranberry για προφύλαξη από ουρολοιμώξεις με προβιοτικά, πρεβιοτικά, μεταβιοτικά και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109445
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
19,99€
Συνεργική φόρμουλα με 15 μικροβιοτικά στελέχη, 20 δις ανά κάψουλα, πρεβιοτικά, μεταβιοτικά και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Anthocran Phytosome για την προστασία από τις υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ: Ένα υγιές κολπικό μικροβίωμα αποικίζεται φυσιολογικά από ωφέλιμους μικροοργανισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν την υγεία της περιοχής και λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς τους παθογόνους, οι οποίοι προκαλούν λοιμώξεις. Τα φιλικά βακτήρια μειώνουν την προσκόλληση των παθογόνων, την ανάπτυξη και τον αποικισμό και ρυθμίζουν την άμυνα του οργανισμού.

ΜΕΤΑΒΙΟΤΙΚΑ: Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία διατηρούν ακέραιες τις κυτταρικές τους λειτουργίες. Αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και συμβάλλουν στην ανοσολογική απόκριση και τις ανοσολογικές λειτουργίες.

ΦΥΤΟΣΩΜΙΑΚΟ CRANBERRY ANTHOCRAN PHYTOSOME: Τα οφέλη του κράνμπερι Anthocran συνδυάζονται με την καινοτόμο τεχνολογία Phytosome για 100% μεταφορά των δραστικών ουσιών στους ιστούς στόχους. Το Anthocran Phytosome λόγω της φυτοσωμιακής τεχνολογίας Phytosome, η οποία ενισχύει τη βιοαπορρόφηση των φυτοδραστικών ενώσεων και επιτρέπει στο σώμα να τα απορροφήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποδεικνύεται αποτελεσματικό σε μικρές ποσότητες.

Eντερικό μικροβίωμα: το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αμυντικό όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος.