Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

BACTEFLORA DAILY 60CAPS - Συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής 60caps.

Συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής με 15 στελέχη προβιοτικών, 20 δις ανά κάψουλα, πρεβιοτικά ξυλοολιγοσακχαρίτες PreticX™ και 5 μεταβιοτικά στελέχη
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109478
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
25,36€
Το εντερικό μικροβίωμα καθημερινά διαταράσσεται από πολλούς παράγοντες. Ο πιο συνηθισμένος λόγος, για τον οποίο επιλέγει κάποιος προβιοτικά θεωρείται η αντιβίωση ή άλλες φαρμακευτικές αγωγές. Οι αντιβιοτικές θεραπείες δημιουργούν έντονη διατάραξη του εντερικού μικροβιώματος, προκαλώντας συμπτώματα όπως η διάρροια. Ωστόσο, το παραπάνω αίτιο δεν είναι το μόνο.

Απλές καθημερινές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή/και η υπερκατανάλωση αλκοόλ επηρεάζουν αρνητικά τους πληθυσμούς των ωφέλιμων μικροοργανισμών του εντέρου.
Η διατροφή είναι ακόμα ένας καθοριστικός παράγοντας, καθώς η υπερκατανάλωση ζωικών προϊόντων και ζάχαρης με την ταυτόχρονη μειωμένη λήψη φυτικών ινών, μπορούν να προκαλέσουν ανισορροπία στο εντερικό μικροβίωμα. Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει ακόμα και έμμεσα το μικροβίωμα του εντέρου και την ομαλή λειτουργία του, μέσω της ποσότητας αντιβιοτικών και φυτοφαρμάκων, τα οποία φτάνουν στον οργανισμό από τρόφιμα ζωικής και φυτικής προέλευσης αντίστοιχα.
Ενώ και η ποσότητα χλωρίου στο νερό δρα αρνητικά για τη μικροχλωρίδα του εντέρου.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον, ειδικά τα τελευταία χρόνια, σχετικά με την περιβαλλοντική μόλυνση και πως αυτή επηρεάζει όλους τους τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας του εντερικού μικροβιώματος.
Τέλος, η σωματική και ψυχική καταπόνηση (στρες) και η πάροδος ηλικίας είναι ακόμα δυο καθοριστικοί παράγοντες για τους πληθυσμούς του εντερικού μικροβιώματος.


Όλα τα παραπάνω μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες δυσβίωσης στο εντερικό μικροβίωμα και προκαλέσουν συμπτώματα του γαστρεντερικού ή άλλες διαταραχές άλλοτε  ήπιες και άλλοτε έντονες. Η συμπλήρωση με προβιοτικά, λοιπόν, καθίσταται απολύτως απαραίτητη σε καθημερινή βάση ακόμα και χωρίς να υπάρχουν προφανείς λόγοι.

Το συμβιωτικό bacteflora® DAILY είναι ιδανικό

για την ομαλή λειτουργία του εντέρου
για την καθημερινή συμπλήρωση του εντερικού μικροβιώματος
για την αντιμετώπιση διαταραχών της εντερικής χλωρίδας
για το φούσκωμα
για τα αέρια


ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Συνδυασμός υψηλού πληθυσμού ζωντανών βακτηριακών στελεχών, πρεβιοτικών και θερμικά απενεργοποιημένων βακτηριακών στελεχών σε κατάλληλες αναλογίες, συμβατότητα και συνεργική δράση με στόχο την διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος. Σε γαστροανθεκτικές κάψουλες αργής αποδέσμευσης για απελευθέρωση των δραστικών συστατικών και ασφαλή τους μετακίνηση στον εντερικό σωλήνα. Καινοτόμος μέθοδος μικροενκαψούλωσης τεσσάρων στρωμάτων για αποτελεσματική προστασία των προβιοτικών και σταθερότητα έως την ημερομηνία λήξης. Στελέχη προβιοτικών από τη φύση τους ανθεκτικά στα οξέα του στομάχου, τα χολικά άλατα και τα παγκρεατικά ένζυμα.

ΜΕΤΑΒΙΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και συμβάλλουν στην ομαλή ανοσολογική και φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ACTIV-VIAL
Συσκευασία Activ-vial για αποτελεσματική προστασία των ευαίσθητων βακτηριακών στελεχών και άλλων συστατικών του προϊόντος. Οι περιέκτες Activ-vial αποτελούν το πιο ασφαλές μέσο αποθήκευσης συστατικών που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και υψηλές θερμοκρασίες, όπως τα προβιοτικά.

Κατάλληλο για όλους

Χωρίς: συντηρητικά, λακτόζη, λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα
Κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή
Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών


Προειδοποιήσεις
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφήςδεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος,
θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Όπως όλα τα σκευάσματα της OLONEA®, το παρόν συμπλήρωμα διατροφής παρασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP