Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

BIOGREEN OTO SPRAY 13ML

Ωτικό spray για την απομάκρυνση και ρευστοποίηση της κυψελίδας, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο στον άνθρωπο με γρήγορη δράση από 15 έως 60 λεπτά.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 46588
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,67€
Αποτελεσματικό Ωτικό Σπρέι Καθαρισμού για Όλη την Οικογένεια

Το Biogreen Oto CE είναι ένα ωτικό spray, Ιατροτεχνολογικό Προϊόν, με δραστικό συστατικό του το εκχύλισμα Lapacho. Το Lapacho δρα ενάντια σε βακτήρια, μύκητες και ιούς, ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες, ρευστοποιεί και απομακρύνει το συσσωρευμένο κερί άμεσα (15-60 λεπτά) και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα της συσσώρευσής του. Δεν περιέχει αλκοόλες, χημικούς διαλύτες ή άλλα συστατικά που θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τη φυσιολογική λειτουργία του εξωτερικού καναλιού του αυτιού και την τυμπανική μεμβράνη.

Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο στον άνθρωπο - Ιατροτεχνολογικό προϊόν - Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Συμβάλλει στον καθαρισμό του αυτιού από συσσωρευμένο κερί, στην ανακούφιση και στην πρόληψη των συμπτωμάτων εξωτερικής ωτίτιδας, στη μείωση του κνησμού και στην πρόληψη από βακτηριακές, μυκητιασικές και ιικές μολύνσεις. Για τον καθαρισμό και την βελτίωση της λειτουργίας των ακουστικών βοηθημάτων. Κατάλληλο από 6 μηνών και άνω.
Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης και σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν παρουσιάζεται άθικτο. Υπάρχει πιθανότητα υπερευαισθησίας στα επιμέρους συστατικά. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

ΧΡΗΣΗ:
Ψεκάστε 8-10 φορές συνεχόμενα στο εσωτερικό του αυτιού.
Για τα παιδιά μέχρι 5 ετών ο αριθμός των ψεκασμών μειώνεται στους 5-6.
Περιμένετε για κάποιο διάστημα (από 15’-60’) ώστε να δράσει το Biogreen Oto.
Επαναλάβετε 2-3 ψεκασμούς στο αυτί και μετά γείρετε το κεφάλι σας από την πλευρά του θεραπευόμενου αυτιού για να εκρέουν το υγρό και οι ακαθαρσίες.
Καθαρίστε και στεγνώστε το αυτί με ένα χαρτομάντηλο.
Επαναλάβετε τη θεραπεία και στο άλλο αυτί. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί και άλλες φορές μέσα στην ίδια ή και στις επόμενες ημέρες εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Φαγούρα (κνησμός) του εξωακουστικού πόρου, καθαρισμός, ξεβούλωμα του αυτιού και αναχαίτιση της εξέλιξης της εξωτερικής ωτίτιδας (αντιφλεγμονώδης, αντιμυκητιασική και αντιβακτηριαδιακή δράση):
Ψεκάστε 3-4 φορές 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες περίπου.
Είναι σημαντικό να μην πλένεται η θεραπευόμενη περιοχή και η απορρόφηση του ψεκαζόμενου υγρού να γίνεται με φυσιολογικό τρόπο.

Προληπτική χρήση:
4 ψεκασμοί σε κάθε αυτί, πρωί και βράδυ για 3 συνεχόμενες ημέρες, στην αρχή κάθε μήνα.