Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

BIONAT TIOPLUS 600 RETARD, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 940MG 30CAPS

Συμπλήρωμα για καταπολέμιση των νευροπαθειών, μείωση του νευροπαθητικού πόνου και στην ανακούφιση από το κάψιμο, το μυρμήγκιασμα και τη δυσφορία.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 100149
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
25,24€
Συνδυασμός 10 συστατικών με αντιοξειδωτική και νευροτροφική δράση. Η ειδική σύνθεση του Tioplus 600 RETARD επιτρέπει την παρατεταμένη αποδέσμευση των συστατικών του ακόμη και όταν αυτό είναι διαιρεμένο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η προσπέλαση του χρόνου ημίσειας ζωής του άλφα λιποϊκού οξέος, τα 30 λεπτά και διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επιλεγμένης δόσης.

Συμβάλλει στη μείωση του νευροπαθητικού πόνου μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης του α-λιποϊκού οξέος αλλά και των βιταμινών C και Ε. Βοηθά στην ανακούφιση και στην πρόληψη παρενεργειών του σακχαρώδη διαβήτη όπως διαβητική νευροπάθεια και διαβητική ρετινοπάθεια, μέσω της δράσης του α-λιποϊκού οξέος και των βιταμινών Α και Ε. Προστατεύει από την εξέλιξη νευροεκφυλιστικών βλαβών μέσω της δράσης του άλφα λιποϊκού οξέος, βιταμίνης C, σεληνίου και βιταμινών του συμπλέγματος Β.


Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του νευροπαθητικού πόνου και στην προστασία εξέλιξης νευροεκφυλιστικών βλαβών χάρη στην αντιοξειδωτική και νευροτροφική τους δράση.

ΧΡΗΣΗ

1 δισκίο την ημέρα, το πρωί με άδειο στομάχι ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.