Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

DERCOS AMINEXIL CLINICAL R.E.G.E.N. BOOSTER - ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - ΟΡΟΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ, 90ML

Ανακαλύψτε το DERCOS Aminexil Clinical R.E.G.E.N. BOOSTER, την απόλυτη λύση στην αναγέννηση των μαλλιών με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε άνδρες και γυναίκες με +14000 τρίχες σε 12 εβδομάδες. Eμπλουτισμένo με 1.5% Aminexil, και σύμπλοκο Νιασιναμίδης + Ginger για να προσφέρει διπλή δράση στη τριχόπτωση: δρά κατά της τριχόπτωσης + ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών για περισσότερη κάλυψη στην επιφάνεια του τριχωτού.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109332
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
40,63€
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ Ανακαλύψτε το DERCOS Aminexil Clinical R.E.G.E.N. BOOSTER, την απόλυτη λύση στην αναγέννηση των μαλλιών με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε άνδρες και γυναίκες με +14000 τρίχες σε 12 εβδομάδες. Η ισχυρή του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με 1.5% Aminexil, το μόριο αναφοράς κατά της τριχόπτωσης, και ένα σύμπλοκο Νιασιναμίδης + Ginger για να προσφέρει διπλή δράση στη τριχόπτωση: δρά κατά της τριχόπτωσης + ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών για περισσότερη κάλυψη στην επιφάνεια του τριχωτού. Άμεσα: +68% Όγκος, Πιο πυκνά μαλλιά, x2 πιο Λαμπερά Μαλλιά. Με πολύ ευχάριστο άρωμα.

Χρησιμοποιήστε το ειδικό απλικατέρ για πιο στοχευμένη, γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Εφαρμόστε 5 με 7 φορές την εβδομάδα για 12 εβδομάδες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Κάνετε μασάζ. Μην ξεβγάλετε.


Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ανάγκη Τριχόπτωση