Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LACTOTUNE VAGINAL BALANCE 10CAPS 350MG

Στοχευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας του κόλπου.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 101174
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
15,50€
Lactotune Vaginal Balance Συμπλήρωμα Διατροφής
για την Αποκατάσταση & Διατήρηση της Υγιούς Ισορροπίας του Κόλπου

Το Lactotune Vaginal Caps Balance είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει σε κάθε κάψουλα 5 διαφορετικά προβιοτικά στελέχη βακτηρίων γαλακτικού οξέος και φρουκτοολιγοσακχαρίτες βραχείας αλύσου πρεβιοτικές ίνες) και συμβάλλει στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας του κόλπου.

ΧΡΗΣΗ:
Συνιστώμενη ημερήσια δόση για γυναίκες άνω των 12 ετών: 1-2 κάψουλες την ημέρα για 5-10 ημέρες.
Για την αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας όταν αυτή έχει διαταραχθεί: 1 έως 2 κάψουλες ημερησίως.
Για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας: 1 κάψουλα ημερησίως.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε κάψουλα Lactotune Vaginal Balance λαμβάνεται από το στόμα με ένα ποτήρι νερό.

Συσκευασία: 10 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής με ενισχυμένη σύνθεση: 5 δις βακτήρια/κάψουλα

Lactobacillus crispatus 1,5 δις
Lactobacillus reuteri 1 δις
Lactobacillus acidophilus 1 δις
Lactobacillus rhamnosus1 δις
Lactobacillus gasseri 0,5 δις
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες βραχείας αλύσου ( Πρεβιοτικές Ίνες)

Τα προβιοτικά από του στόματος έχουν τη δυνατότητα να αποικίζουν τον κόλπο μετά από κατάποση και πιστεύεται ότι μεταβάλλουν την κολπική χλωρίδα μέσω της μετανάστευσης από το ορθό στο περίνεο και από το περίνεο στον κόλπο.
Επειδή η από του στόματος χορήγηση των προβιοτικών βακτηρίων, απαιτεί τη μεταφορά τους στον τόπο αποικισμού (κόλπος) αυτό συνεπάγεται, ότι πρέπει να επιβιώσουν στο χαμηλό pH του στομάχου και στην παρουσία χολικών αλάτων.

L. crispatus προστατευτική επίδραση έναντι των ΣΜΝ, BV και VVC, που συνδέεται με την ικανότητα υψηλής παραγωγής γαλακτικού οξέος και της βακτηριοσίνης crispacin A , που διατηρούν την υγιή κατάσταση του κόλπου (η πληθυσμιακή υπεροχή του L.crispatus στον κόλπο θεωρείται δείκτης κολπικής υγείας, με αυξημένα ποσοστά σύλληψης και με τη βελτίωση της γονιμότητας).
L. R hamnosus παράγει αντιμικροβιακές ενώσεις λακτοκίνη 160, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικές ενάντια στα βακτήρια που σχετίζονται με την εκδήλωση βακτηριακής κολπίτιδας ( αναστέλλει την ανάπτυξη της G . vaginalis ) και αναστέλλει τα βιοφίλμ της Candida.
L. R euteri παράγει βιοεπιφανειοδραστικές που μειώνουν την επιφανειακή τάση στους βλεννογόνους και αναστέλλει την πρόσφυση παθογόνων βακτήριων και της Candidaalbicans , παράγει ρετερίνη φυσικό αντιβιοτικό.
L.gasseri παράγει μεγάλες ποσότητες γαλακτικού οξέος και αντιμικροβιακών πεπτιδίων . Παράγει μια βακτηριοσίνη που ονομάζεται γασσερίσινη Ε , η οποία αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων που σχετίζονται με την BV, συμπεριλαμβανομένης της Prevotellabivia , Gardnerella vaginalis.
L. acidophilus το πιο μελετημένο προβιοτικό στέλεχος όσον αφορά στην αποκατάσταση και τη διατήρηση μιας υγιούς κολπικής ισορροπίας, παράγει ασιδοφιλίνη.
Oι αντιμικροβιακές ουσίες βακτηριοσίνες που παράγονται από τους L. crispatus και L. G asseri έχουν ευρύτερο φάσμα από εκείνες που παράγονται από άλλους γαλακτοβάκιλλους.

Φρουκτοολιγοσακχαρίτες βραχείας αλύσου ( Πρεβιοτικές Ινες).