Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LAMBERTS MELATONIN 1MG 60TABS

Η Melatonin 1 mg της Lamberts® παρέχει 1mg μελατονίνης φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας (Pharmaceutical Grade) ανά ταμπλέτα.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109554
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
13,72€
Η Melatonin 1 mg της Lamberts® παρέχει 1mg μελατονίνης φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας (Pharmaceutical Grade) ανά ταμπλέτα. Η φαρμακοτεχνική μορφή των ταμπλετών είναι ταχείας αποδέσμευσης, ώστε να διασφαλίζεται η γρήγορη αποδέσμευση και απορρόφηση της μελατονίνης από τον οργανισμό.

Η μελατονίνη αποτελεί ορμόνη που συντίθεται στην επίφυση του εγκεφάλου. Η παραγωγή και έκκριση της μελατονίνης είναι περιοδική και υπό από τον έλεγχο του κιρκάδιου (ημερήσιου) “ρολογιού” το οποίο συγχρονίζεται με τον κύκλο του φωτός-σκότους. Έτσι, η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης γίνεται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της νύκτας και αναστέλλεται πλήρως κατά την έκθεση στο φως της ημέρας. Το γεγονός αυτό προδίδει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η μελατονίνη στη φυσιολογία και τις διαταραχές του ύπνου. Πράγματι, 1 mg μελατονίνης ανά δόση πριν την κατάκλιση, συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 48052/22.04.2024. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

ΧΡΗΣΗ

Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 15 λεπτά

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως, 30 λεπτά πριν την κατάκλιση. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Αλλεργίες: Καμία.

Τo προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Διατροφικές πληροφορίες  Aνά ταμπλέτα
Μελατονίνη  1mg

Ταμπλετοποίηση με: Διογκωτικός Παράγοντας (Κυτταρίνη), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο και Διοξείδιο του Πυριτίου), Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη & Γλυκερόλη), Μελατονίνη.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ανάγκη Υπνος