Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LAMBERTS MENOPAUSE COMPLEX 30TABS - Συμπλήρωμα για την Εμμηνόπαυση 30 ταμπλέτες

Το Meno-pause Complex της Lamberts, αποτελεί μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα κλινικής διατροφής για την περίοδο της εμμηνόπαυσης.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109555
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
26,06€
Στο συγκεκριμένο σκεύασμα έχουν προστεθεί 3 τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα υψηλής ισχύος βοτάνων, τα οποία συνοδεύονται από σημαντικές βιβλιογραφικές αναφορές σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζουν στην περίοδο της εμμηνόπαυσης:

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα άνθους λυκίσκου (Humulus lupulus): Ο λυκίσκος αποτελεί βότανο με μακραίωνη ιστορία παραδοσιακών χρήσεων. Η κύρια φυτοχημικά δραστική ουσία του λυκίσκου ονομάζεται πρενυλαρινγενίνη (8PN). Η 8-πρενυλαρινγενίνη διαθέτει δράση φυτοοιστρογόνου βοηθώντας τις γυναίκες στην αντιμετώπιση  των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την  εμμηνοπαυσιακή περίοδο, όπως είναι οι εξάψεις, οι εφιδρώσεις, η ανησυχία και η ευερεθιστότητα . Το εκχύλισμα ανθών λυκίσκου που χρησιμοποιείται στο Meno-pause Complex ονομάζεται Lifenol  και αποτελεί πατενταρισμένο εκχύλισμα λυκίσκου το οποίο παρέχει εγγυημένα  100μg 8-πρενυλαρινγενίνης, ένα επίπεδο ισοδύναμο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.
Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα μη γενετικά μεταλλαγμένων φασολιών σόγιας: Το εκχύλισμα φασολιών σόγιας που χρησιμοποιείται στο Meno-pauseComplex είναι μη γενετικά μεταλλαγμένο και παρέχει εγγυημένα την εντυπωσιακή ποσότητα των 50mg ισοφλαβονοειδών της σόγιας ανά ταμπλέτα. Τα ισοφλαβονοειδή της σόγιας αποτελούν ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες ηλικίας προ ή μετεμμηνοπαυσιακές, καθώς η λήψη τους σχετίζεται με άμβλυνση των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων και διατήρηση της οστικής πυκνότητας.
Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα φασκόμηλου (Sage, Salvia officinalis):  Το εκχύλισμα φασκόμηλου που Meno-pause Complex παρέχει εγγυημένα 2,5% ροσμαρινικό οξύ (rosmarinic acid). Το ροσμαρινικό οξύ αποτελεί την κύρια φυτοχημική δραστική ουσία του φασκόμηλου , διαθέτει παρόμοια χημική δομή με τα οιστρογόνα και  ως εκ τούτου δεσμεύει τους οιστρογονικούς υποδοχείς, δρώντας ως ήπιο φυτοοιστρογόνο. Με τον τρόπο αυτό το φασκόμηλο βοηθά στην εξάλειψη της εμμηνοπαυσιακής δυσφορίας (π.χ. υπεριδρωσία).


Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 52096/30.04.2024. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ανάγκη Eμμηνόπαυση