Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LAMBERTS NEURO-GUARD Β-COMPLEX 60TABS - Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Υποστήριξη Του Νευρικού Συστήματος, 60 Ταμπλέτες

Το Neuro-Guard της Lamberts® αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο παρέχει σε εξαιρετικά υψηλές ποσότητες τις βιταμίνες Β1 (θειαμίνη), Β6 (πυριδοξίνη) και Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη).
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109553
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
20,82€
Το Neuro-Guard της Lamberts® αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο παρέχει σε εξαιρετικά υψηλές ποσότητες τις βιταμίνες Β1 (θειαμίνη), Β6 (πυριδοξίνη) και Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη). Η επιλογή των συγκεκριμένων βιταμινών Β καθώς και η επιλογή των αντίστοιχων συγκεντρώσεων έγινε βάσει βιβλιογραφικών αναφορών σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Συγκεκριμένα κάθε ταμπλέτα Neuro-Guard παρέχει:

100mg Θειαμίνης:
Ένας από τους βασικότερους βιολογικούς ρόλους της θειαμίνης είναι η συμβολή της στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η θειαμίνη λαμβάνει μέρος στις μεταβολικές αντιδράσεις, ως πυροφωσφορική θειαμίνη, η οποία αποτελεί την βιολογικά ενεργή μορφή της. Η πυροφωσφορική θειαμίνη αποτελεί συμπαράγοντα τεσσάρων ενζύμων, τα οποία κατέχουν κομβικό ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου. Πέραν του μεταβολικού της ρόλου, η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς συμμετέχει στη σύνθεση της ακετυλοχολίνης.

12mg Πυριδοξίνης:
Η βιταμίνη Β6, λαμβάνει μέρος σε περισσότερες μεταβολικές αντιδράσεις σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη βιταμίνη του συμπλέγματος Β, συμμετέχοντας σε άνω του 4% του συνόλου των ενζυμικών αντιδράσεων του οργανισμού. Η ακεραιότητα των μεταβολικών διεργασιών αποτελεί προαπαιτούμενο στην φυσιολογική λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, ιδιαιτέρως αυτών με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, όπως είναι το νευρικό σύστημα. Για τον λόγο αυτό η πυριδοξίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση των 12mg πυριδοξίνης είναι χαμηλότερη της ημερήσιας ανεκτής δόσης και ως εκ τούτου το Neuro-Guard μπορεί να χορηγείται με ασφάλεια για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

1000μg Βιταμίνης Β12 (ως μεθυλοκοβαλαμίνης):
Η βιταμίνη B12 κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των βιταμινών, καθώς διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε θεμελιώδεις οργανικές λειτουργίες. Μεταξύ αυτών εμπλέκεται στη σύνθεση του DNA και της μυελίνης, παίζοντας ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και συμβάλλοντας έτσι στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το Neuro-Guard της Lamberts® παρέχει ανά ταμπλέτα την εντυπωσιακή συγκέντρωση των 1000μg Β12, μια συγκέντρωση που χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ανεπάρκειας της βιταμίνης. Η Β12 που περιέχεται στο Neuro-Guard είναι σε μορφή μεθυλοκοβαλαμίνης, καθώς αυτή αποτελεί την μεταβολικά ενεργό μορφή της βιταμίνης Β12 και τη μορφή με την μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

    Κατάλληλο για Vegan & Vegetarian
    Gluten-Free
    Dairy Free

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 52094/30.04.2024.

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

ΧΡΗΣΗ

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 60 λεπτά.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με την σύσταση του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Αλλεργίες: Καμία

Να μην λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Η μακροχρόνια λήψη μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα.