Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 59 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LIBYTEC D3 2000IU, 20ML

Στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει τη δυνατότητα βέλτιστης απορρόφησης και διαθέτει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 103966
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,22€
Το D3 LIBYTEC είναι ένα στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει τη δυνατότητα βέλτιστης απορρόφησης σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη μορφή συμπληρώματος και διαθέτει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Με την άμεση εφαρμογή του spray στη στοματική κοιλότητα (κάτω από τη γλώσσα ή στη βλεννογόνο του μάγουλου), η βιταμίνη απορροφάται απευθείας και διοχετεύεται στο κυκλοφορικό σύστημα.

Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες κατά τη διαδικασία της απορρόφησης.

Το D3 LIBYTEC είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν χορτοφαγική (vegetarian) δίαιτα, για άτομα με διαβήτη καθώς και για όσους πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου του στοματικού βλεννογόνου είναι ιδανικό για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

ΧΡΗΣΗ

Κάθε ψεκασμός αποδίδει 2.000 IU (50mcg).
Συνήθως προτείνονται 1-2 ψεκασμοί ημερησίως.
Αυξημένη δοσολογία ενδείκνυνται στην περίπτωση σημαντικής έλλειψης η οποία έχει διαγνωστεί έπειτα από την κατάλληλη εξέταση και γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
Κάθε συσκευασία περιέχει τουλάχιστον 100 ψεκασμούς και διαρκεί για τρεις μήνες καθημερινής χρήσης (με 1 ψ/ημ).
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ανάγκη Ανοσοποιητικό, Οστα