Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 59 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

MEDIMAR AQUADERM CREAM 400.000 I.U ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ, ΦΛΟΓΩΣΕΙΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, 30G

Για την αντιμετώπιση & αποθεραπεία πρωτογενών & δευτερογενών βλαβών του δέρματος.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 33474
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,69€
Η Aquaderm Cream είναι ένα προϊόν για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, φλογώσεων και περιπτώσεων εμφάνισης ασυνεχειών της επιδερμίδας. Οι επιθηλιοτροφικές ιδιότητες της Aquaderm οφείλονται στα συστατικά της, το καθένα από τα οποία προάγει μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες την επιθηλιοποίηση. Η γρήγορη επιθηλιοποίηση συμβάλλει στην αποφυγή της παρέμβασης εξωκυτταρικών στοιχείων που προκαλούν τη δημιουργία ουλών και χηλοειδών. Η σύνθεση της Aquaderm Cream την καθιστά μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία βλαβών του δέρματος, όπως δερματίτιδες, κατακλίσεις, χειρουργικά τραύματα, εγκαύματα, φλογώσεις, ξηροδερμίες. Ενδείκνυται και για αναμίξεις (π.χ. με κορτιζόνη).

Περιέχει:
Vitamin A: Προάγει την αναπαραγωγή των επιθηλιακών κυττάρων και βρίσκεται σε υδρόφιλη βάση για να απορροφάται εύκολα και γρήγορα, παρά το λιπόφιλο χαρακτήρα της. Η Aquaderm Cream περιλαμβάνει 400000 IU βιταμίνης Α, κατά πολύ περισσότερη από τα ομοειδή σκευάσματα.
Αλλαντοΐνη: Είναι ένα οργανικό μόριο με χαρακτηριστικά πουρινών, που απαντάται κυρίως σε κύτταρα με αναπλαστικές λειτουργίες. Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων, ενισχύοντας τη δράση της βιταμίνης Α.
Παντοθενυλική αλκοόλη: Δρα ως παράγοντας ενίσχυσης της επιθυλιοποίησης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει υψηλή απορροφητικότητα της βιταμίνης Α.
Aquaderm 2%: Είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας που απαλύνει το τραχύ δέρμα, αυξάνοντας την περιεκτικότητα υγρασίας.