Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

PARANIX EXPRESS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ΜL + KTENA (NEO)

Paranix Express Αντιφθερικό Σαμπουάν 200ml & Χτένα 1τμχ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109652
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
15,38€
Το Paranix Express Shampoo είναι ένα 100% αποτελεσματικό αντιφθειρικό σαμπουάν, που κλινικά αποδεδειγμένα εξουδετερώνει τις ψείρες σε 5 λεπτά και προστατεύει από πιθανές επαναμολύνσεις. Είναι φιλικό προς το δέρμα του παιδιού σας και πολύ βολικό στη χρήση, καθώς λούζει ταυτόχρονα τα μαλλιά.
To Paranix Express Σαμπουάν χάρη στη τριπλή του δράση, όχι μόνο προκαλεί ασφυξία, αλλά και αφυδατώνει τις ψείρες και τα αυγά του τριχωτού της κεφαλής.
 Ενώ παράλληλα η  δράση της τεχνολογίας LPF, προστατεύει τα μαλλιά από επαναμόλυνση μέχρι και 72 ώρες*. Λόγω της μηχανικής του δράσης δεν υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθεί ανθεκτικότητα στο Paranix Express Σαμπουάν.        

Το Paranix Express Σαμπουάν έχει αποδειχθεί 100% αποτελεσματικό κατά των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής, των νυμφών και των αυγών / κονίδων και προσφέρει:
• Άμεση δράση: Εξουδετερώνει όλες τις φθείρες του τριχωτού της κεφαλής σε 5 λεπτά. Για ακόμη πιο επιτυχής αντιμετώπιση των κονίδων αφήστε το για 10 λεπτά
 • Προστασία: Η τεχνολογία LPF καθιστά τα μαλλιά ένα δυσάρεστο περιβάλλον για τις φθείρες, προστατεύοντας από την επαναμόλυνση μέχρι και 72 ώρες*
• Εύκολο ξέβγαλμα: Δεν περιέχει σιλικόνη
• Δεν προκαλεί ανθεκτικότητα: Χωρίς εντομοκτόνα

Για χρήση από ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών.