Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

PARANIX EXPRESS SPRAY 95ML + KTENA - Spray για τις Ψείρες 95ml & Χτενάκι για τις Ψείρες

Paranix spray 95ml αντιφθειρικό σπρέι.Εξαλείφει ψείρες κόνιδες με μία εφαρμογή.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109377
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
14,93€
Οι ψείρες είναι ο τρόμος πολλών γονέων, πολλαπλασιάζονται στα μαλλιά και τρέφονται με αίμα ενώ το σάλιο τους μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φαγούρα.
Οι θηλυκές ψείρες γεννούν 200 έως 300 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής τους (30 ημέρες).
Αυτά τα αυγά, που ονομάζονται επίσης κόνιδες, είναι κολλημένα στα μαλλιά.

Οι νύμφες αντιστοιχούν σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της ψείρας μετά την εκκόλαψη από το αυγό, μέχρι το ενήλικο μέγεθός της.
Το αντιφθειρικό spray Express Rapid Action Anti-Lice "2 Minute Treatment" εξαλείφει τις ψείρες, τις νύμφες και τις κόνιδες σε δυο μόλις λεπτά.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του αντιφθειρικού σπρέι Paranix Express;
Το αντιφθειρικό spray Paranix Express περιποιείται τόσο τις ψείρες σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους όσο και τις κόνιδες.
Δρα μηχανικά, οι ψείρες δεν μπορούν να συνηθίσουν τα ενεργά συστατικά του και δεν δημιουργούν αντίσταση, λειτουργεί μέσω μιας διαδικασίας αφυδάτωσης που σκοτώνει τις ψείρες σε μόλις δυο λεπτά.

Αυτός ο μηχανικός και χωρίς εντομοκτόνα τρόπος δράσης εμποδίζει τις ψείρες να αναπτύξουν αντίσταση στο προϊόν.
Ετσι, διατηρεί όλη την αποτελεσματικότητά του.

Επιπλέον, έχει ελεγχθεί δερματολογικά, είναι "ανελέητο" προς τις ψείρες και τα αυγά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά απαλό με το δέρμα και τα μαλλιά.
Η συμπεριλαμβανόμενη αντιφθειρική χτένα θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τη θεραπεία, καθώς τα λεπτά μεταλλικά δόντια της είναι ιδανικά τοποθετημένα, ώστε να απομακρύνουν εύκολα τις κόνιδες και τις νεκρές ψείρες από τα μαλλιά.
Ιδιότητες:

Aντιφθειρικό spray για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ψειρών και κόνιδων, αποτελεσματικό από μόλις δυο λεπτά θεραπείας.
Φόρμουλα τριπλής δράσης, χάρη στην οποία πνίγει τις ψείρες, τις κόνιδες και τις αφυδατώνει, εμπλουτισμένη με την τεχνολογία LPF που βοηθάει στην πρόληψη της εκ νέου προσβολής για 72 ώρες (κάνει την επιφάνεια της τρίχας ακατάλληλη για να καθιζάνουν οι ψείρες).
Εφαρμόζεται εύκολα, ξεβγάζεται εύκολα και κάνει τα μαλλιά να χτενίζονται εύκολα, καθώς δεν περιέχει σιλικόνη.
Δρα μηχανικά, καθώς οι ψείρες δεν μπορούν να συνηθίσουν τα ενεργά συστατικά του και δεν δημιουργούν αντίσταση.
Δεν περιέχει εντομοκτόνα ή σιλικόνες (silicones).
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.
Μορφή spray, σε συσκευασία με πρακτική αντία (pump), που επιτρέπει την εύκολη χρήση (ψεκασμός).
Συσκευασία που περιλαμβάνει αντιφθειρική χτένα με λεπτά μεταλλικά δόντια τοποθετημένα έτσι ώστε να απομακρύνουν εύκολα τις κόνιδες και τις νεκρές ψείρες από τα μαλλιά.


Κατάλληλο για παιδιά από δώδεκα μηνών και άνω (12m).
Χρήση

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά χρησιμοποιώντας τη χτένα που περιλαμβάνεται στο κουτί, ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών, αφήστε να δράσει (για πέντε λεπτά για να εξαφανιστούν οι ψείρες και δέκα λεπτά για τις κόνιδες), απλώστε το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά στα μαλλιά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε τη χτένα για τις ψείρες για να εξαλείψετε τις ψείρες και τις κόνιδες (καθαρίζετε τακτικά τη χτένα).
Προϊόν εξωτερικής χρήσης (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τα χείλη, τους βλεννογόνους ή την κατάποσή του).
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των δώδεκα μηνών.

Διατήρηση - Φύλαξη
Να αποθηκεύεται σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον, μακριά από πηγές θερμότητας, προστατευμένο από το φως, μακριά από μέρη που προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.
Συσκευασία
95ml