Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

UPSA PHYTOVEX ΦΥΤΙΚΟ SPRAY ΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΥ, 30ML

Το Upsa Phytovex Sore Throat Spray είναι ένα φυτικό σπρέι για τον πονόλαιμο, που παρέχει διπλή δράση: θεραπεύει και ανακουφίζει από την ερυθρότητα και τον ερεθισμό!
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109393
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
5,75€
Πρόκειται για ένα παχύρρευστο, υπερτονικό διάλυμα που όταν ψεκάζεται στην επιφάνεια του φάρυγγα σχηματίζει ένα ωσμωτικά ενεργό αλλά ανθεκτικό φιλμ που έλκει μηχανικά το υποτονικό υγρό από τα βαθύτερα μέρη του λαιμού.

Αυτό το ωσμωτικό φιλμ δρα τοπικά και μηχανικά,χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό.

Αποσπά και αποστραγγίζει τους ρύπους που υπάρχουν στην επιφάνεια του φάρυγγα, λειτουργώντας ως μέσο καθαρισμού. Ο καθαρισμός της επιφάνειας του φάρυγγα διεγείρει την αποκατάσταση και την άμυνα του βλεννογόνου.

Βασικά συστατικά:

Αιθέρια έλαια μέντας, θυμαριού & δενδρολίβανου
Εκχυλίσματα από φύλλα κισσού & καρπών φραγκοστάφυλλου
Γλυκερόλη φυτικής προέλευσης

Τα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν γρήγορη & αισθητή μείωση του πονόλαιμου,του ερεθισμού, της ερυθρότητας, του πρηξίματος και της υπόλευκης εναπόθεσης στην επιφάνεια του φάρυγγα.

Οδηγίες χρήσης:

Ανακινήστε απαλά το δοχείο ψεκασμού, αφαιρέστε το καπάκι και πριν την πρώτη χρήση, ενεργοποιήστε την αντλία πιέζοντας τον ψεκαστήρα μία ή δύο φορές.
Κατευθύνετε την άκρη του ανοίγματος του περιέκτη όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και πιέστε τον ψεκαστήρα ασκώντας πίεση με το δάχτυλο για να απελευθερώσετε το προϊόν στο πάνω μέρος του φάρυγγα.
Εφαρμόστε 4-5 ψεκασμούς για να σχηματίσετε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος πάνω στην επιφάνεια του φάρυγγα.
Επειδή το προϊόν είναι παχύρρευστο, μπορεί να παραμείνουν μερικά σταγονίδια στο άκρο του ψεκαστήρα. Σκουπίστε το άκρο με χαρτομάντηλο ή βαμβακερή μπατονέτα και τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα της φιάλης μετά από κάθε χρήση.
Για νεαρούς ασθενείς, το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται από ενήλικα ή τουλάχιστον υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα.