Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

VIDERMINA MD RECTAL LIPOGEL 30ML

Η Vidermina MD Rectal Lipogel είναι μια προστατευτική λιπογέλη για την πρόληψη & την επικουρική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 100907
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
11,96€
Vidermina MD Rectal Lipogel 30ml

Η Vidermina MD Rectal Lipogelείναι μια προστατευτική λιπογέλη για την πρόληψη & την επικουρική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων καθώς και των συμπτωμάτων που σχετίζονται με διαταραχές της περιπρωκτικής & ορθοπρωκτικής περιοχής.

Παρέχει καταπράυνση και ανακούφιση από τον κνησμό, τον καύσο, τον ερεθισμό & τον πόνο μέσω δημιουργίας ενός ειδικού ''φραγμού''. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (εξωτερικά).

Διαθέτει πιστοποίηση CE 0477 και είναι ελεγμένο για νικέλιο, κοβάλτιο, χρώμιο, παλλάδιο και υδράργυρο (λιγότερο από 1 ppm έκαστο).

Χαρακτηριστικά:
Προστατευτική λιπογέλη.
Πρόληψη & αντιμετώπιση αιμορροΐδων.
Άμεση ανακούφιση.
Εσωτερική & εξωτερική χρήση.
Σύνθεση χωρίς άρωμα.
Περιέχει απλικατέρ.

Ιδιότητες:
Ανακουφίζει από τον ερεθισμό & τον πόνο.
Καταπραΰνει άμεσα τον κνησμό.
Μειώνει αισθητά το αίσθημα καύσου.

Οδηγίες χρήσης:
Εξωτερική εφαρμογή:εφαρμόστε τοπικά περίπου 0.6 g λιπογέλης κάνοντας απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν.
Εσωτερική εφαρμογή:βιδώστε το ειδικό απλικατέρ, που περιέχεται στη συσκευασία, στο σωληνάριο λιπογέλης και πιέστε μέχρι να γεμίσει ολόκληρο το απλικατέρ. Έπειτα, εισάγετε το ρύγχος απαλά στον ορθό και πιέστε 1-2 φορές ώστε να εξαχθεί όλη η λιπογέλη. Καθαρίστε και στεγνώστε σχολαστικά το απλικατέρ.