Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 59 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

WINMEDICA VALETONINA LONG SIRC, 60TABS-Συμπλήρωμα Διατροφής με Μελατονίνη & Βαλεριάνα 60tabs

Η Valetonina είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη και βαλεριάνα, κατάλληλο για τη φυσική αντιμετώπιση της αϋπνίας και του jet lag.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 88202
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,34€
Το δισκίο της Valetonina έχει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, ο οποίος επιτρέπει την απελευθέρωση των δύο συστατικών της σε διαφορετικούς χρόνους εξασφαλίζοντας διπλή και παρατεταμένη δράση. Η επικάλυψη του δισκίου, η οποία περιέχει τη μελατονίνη διαλύεται γρήγορα συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου επέλευσης του ύπνου. Στο εσωτερικό του δισκίου βρίσκεται εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας το οποίο απελευθερώνεται σε δεύτερο χρόνο προσφέροντας έναν ήρεμο και παρατεταμένο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Valetonina χάρη στην έξυπνη σύνθεσή της και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του δισκίου της:
Μειώνει το χρόνο επέλευσης του ύπνου
Προσφέρει έναν παρατεταμένο, ήρεμο και ποιοτικό ύπνο
Εξασφαλίζει ένα ευχάριστο ξύπνημα
Βελτιώνει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή λειτουργικότητα που απορρέει από τον ποιοτικό ύπνο
Επανασυγχρονίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού.

Κατάλληλο για άτομα που ακολουθούν vegan ή vegeterian διατροφή

ΧΡΗΣΗ

1 δισκίο μισή ώρα πριν τον ύπνο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 δισκίο Valetonina περιέχει: Μελατονίνη 1mg & Βαλεριάνα (εκχύλισμα ρίζας) 100mg.

Η Μελατονίνη είναι μία φυσική ορμόνη που παράγει ο οργανισμός μας και η οποία καθορίζει τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης. Το ρολόι του οργανισμού μας ελέγχει πόση μελατονίνη παράγεται κατά τη διάρκεια του 24ώρου. Η έκκριση της μελατονίνης αυξάνει αργά το απόγευμα, κορυφώνεται στο μέσο της νύχτας ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες μειώνεται ώστε να επιτευχθεί η πρωινή αφύπνιση. Ο κύριος παράγοντας που την επηρεάζει είναι το φως. Τα φυσικά επίπεδα της μελατονίνης παρουσιάζουν μία πτώση με την πρόοδο της ηλικίας με αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας εμφάνισης διαταραχών ύπνου. Στα άτομα που πάσχουν από αϋπνίες έχει αποδειχθεί ότι μετά από λήψη μελατονίνης για 3 εβδομάδες, η ποιότητα του ύπνου βελτιώνεται, οι νυχτερινές αφυπνίσεις μειώνονται και πρωτίστως κοιμούνται πιο γρήγορα.

Η βαλεριάνα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το ηρεμιστικό της φύσης, είναι φυτό γνωστό από την αρχαιότητα για τις ηρεμιστικές και αγχολυτικές του ιδιότητες ευνοώντας και τον γαλήνιο ύπνο.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ανάγκη Υπνος