Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

XLS MEDICAL PRO-7 180CAPS - Συμπλήρωμα για Χάσιμο Βάρους 180 κάψουλες

Το XLS Medical Pro7 είναι ένα προϊόν απώλειας και διαχείρισης βάρους με αποτελέσματα σε μόλις 1 μήνα.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109379
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
82,12€
7 οφέλη και έως και 5x μεγαλύτερη απώλεια βάρους απ' ότι μόνο με δίαιτα.

Το XLS Medical Pro7 περιέχει Okranol®, ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύμπλεγμα φυτικών ινών, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δεσμεύει το διατροφικό λίπος και κατά συνέπεια μειώνει το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα.

    Μειώνει το υπάρχον σωματικό λίπος.
    Μειώνει σημαντικά το ΔΜΣ.
    Μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης.
    Βοηθάει στην ανάπτυξη της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας .
    Συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος πείνας.
    Βοηθάει στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού.
    Πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από μόλις 1 μήνα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά:

    Δεν περιέχει συντηρητικά.
    Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
    Δεν είναι καθαρτικό προϊόν.
    Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Κλινικές Μελέτες

Το XLS Medical Pro7 είναι ένα προϊόν απώλειας και διαχείρισης βάρους σχεδιασμένο με ένα αποκλειστικό μείγμα αφυδατωμένου Okranol® ως κύριο συστατικό και με άλλα έκδοχα.

Το XLS Medical Pro7 περιλαμβάνει ένα ειδικό μείγμα υδατοδιαλυτών και αδιάλυτων ινών που μπορούν να δεσμεύσουν τα διαιτητικά λίπη και στη συνέχεια να μειώσουν το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους. Επιπλέον, τα κλάσματα ινών στη φόρμουλα Medical Pro7, έχουν διογκωτική δράση που μειώνει τη γαστρική πλήρωση και επιβραδύνει τη γαστρική εκκένωση, οδηγώντας σε αίσθηση κορεσμού και μείωση της αίσθησης πείνας. Το XLS Medical Pro7 υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη της υγιούς μικροχλωρίδας του εντέρου που μπορεί να παίξει ρόλο στoν περιορισμό της παχυσαρκίας.
Προκειμένου να αξιολογηθεί η ανεκτικότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος στη μείωση του σωματικού βάρους σε υπέρβαρα και μέτρια παχύσαρκα άτομα, διεξήχθη golden standard κλινική δοκιμή.

Οργάνωση κλινικής δοκιμής: Διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη, τριών ομάδων, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική δοκιμή. 108 υπέρβαρα και μέτρια παχύσαρκα άτομα (ΔΜΣ: 25-35). Το κύριο καταληκτικό σημείο της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της διαφοράς της μέσης αλλαγής του σωματικού βάρους μεταξύ της λήψης 2 καψουλών PRO- 7 μετά από ένα γεύμα 3 φορές την ημέρα και του εικονικού φαρμάκου, μετά από 12 εβδομάδες θεραπείας. Παράλληλα με την απώλεια βάρους, μετρήθηκαν και άλλα σημεία, όπως για παράδειγμα η περιφέρεια μέσης και ισχίου ή η μείωση του σωματικού λίπους. Η ασφάλεια και η ανεκτικότητα του προϊόντος επικυρώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μελέτης.

Αποτελέσματα: Μετά από 12 εβδομάδες πρόσληψης, η ομάδα PRO- 7 είχε σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου (5, 03 ± 2, 50 kg έναντι 0, 98 ± 2, 06 kg, αντίστοιχα,

Συμπεράσματα: Το XLS Medical Pro7 είναι μέχρι στιγμής το πιο αποτελεσματικό προϊόν στο χαρτοφυλάκιο XLS Medical που φέρνει 7 οφέλη και επιτρέπει στα άτομα να χάσουν έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των 12 εβδομάδων, δεν έχουν σημειωθεί ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το προϊόν ή άλλα ζητήματα ανεκτικότητας.

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνετε 2 κάψουλες με νερό 3 φορές την ημέρα, αμέσως μετά από κάθε γεύμα.
Συνιστάται να καταναλώνετε 2 λίτρα νερό ημερισίως.
Εάν παραλείψετε κάποιο γεύμα, λάβετε 2 κάψουλες.
Μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες XLS Medical Pro7 ημερησίως.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Δεν είναι καθαρτικό.

Δεν είναι υποκατάστατο γεύματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε κάψουλα περιέχει:

- Φυσικό κύριο συστατικό: Okranol® (κόνις okra + ινουλίνη), ένα φυσικό σύμπλεγμα φυτικών ινών, που καλύπτεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

- Έκδοχα: κροσποβιδόνη, κιτρικό οξύ, ασβέστιο φωσφορικό και μαγνήσιο στεατικό.

Δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές αρωματικές ύλες ή συντηρητικά.

Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Μέρος Σώματος Για όλο το σώμα